Hoppträning 5/1-12

2012-01-05 @ 20:42:00 Träning Permalink

Hann hoppa lite med skruttisarna på förmiddagen idag :D "banan" var fyra hinder på rakbana,bara sista hindret som stod lite åt sidan.
1.Stora stapeldiagrammet 2.Rättuppstånde/maxat lätthinder 3.Lilla gröna hindret,ganska plant uppstält.
4.Plank

Började med att hoppa med Polly,vi har ju precis börjat med träningen,vilket faktiskt har gett lite resultat,idag hoppade hon faktiskt upp i mitt knä utanför buren. Dock var hon inte på sådär jättebra humör idag utomhus,ibörjan gick det helt okej att lyfta henne men sista gångerna gick det inte bra alls,bara flyger uppåt,framåt,eller åt sidan och vill inte alls bli "fångad",lite smått panik får hon. Tror dock att det blev så p.g.a att kopplet fastnade "mellan bena" på henne,och efter det blev hon såhär så det är ju förstårligt :P Hon var även sååå ivrig,det är ju sååå roligt att hoppa,kan inte sitta still!
Hoppningen gick dock jättebra :D Hon har börjat få väldigt bra fart nu,nästan lite väl bra fart då hon slarvade ibland... ^^ Hoppade inte maxat lätthinder med henne.

Efter det hoppade jag med Tingeling,och wow! Snacka om en helt annan kanin att hoppa nu,blir kul att se allas förvånade miner sen,hon är som ne helt annan kanin! X) Superlugn,hoppsäker och med marginal! Hade superbra marginal på den maxade lätt"boxen"! :D Hoppade som en studboll,haha.

Sen var det Skorpans tur,ojj vad taggad hon var. Sprang runt som en tok XP Hoppade väldigt bra dock,full fart.

Tussan hoppade superdåligt på de lägre hinderna och på de högre flög hon högt över som en tok :P hon har inte hoppat sedan senaste hopptävlingen (mitten på november) så hon var superglad.

Åhh vad jag saknar sommaren ♥




Kommentarer

Lämna en kommentar:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (måste inte fyllas i)

Din Bloggadress?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0