WROOOM!

2012-04-07 @ 20:59:27 Tävling Permalink

En väldigt lyckad tävlingsdag! :D

Vi var bara fyra st från klubben på tävlingen idag,inför sista klassen var en av dem tvungen att åka till jobbet så det var alltså bara jag och två till kvar från hela MKH på tävlingsplatsen. Det blev mycket att göra men det var roligt att hålla sig lite sysselsatt. Sätta upp/ner staket,bygga bana,berätta vinnarna vid prisbordet,ta in priser,ta in hinder o.s.v. Inte alls så tråkigt.

Kaninerna ÄLSKADE dagens bana! Trots blåst under hela dagen (-.-) och att de hoppade i motvind så kunde resultaten nästan inte blir bättre!

Polly: 0+0 PINNE! Grym fart,wroooooooom över alla hinder! Blev helt förvånad då hon iprincip kunde hela banan i grundomgången utan att ha hoppat den?.. Åhh så stolt jag är över min lilla tjej! :)
Tingeling: 0+1 Sjukt glad när hon nollade grunden trots att hon nästan höll på att riva tre hinder,tur... Sen i finalen bara slänger hon sig in i första hindret (?) Hon måste ha blivit rädd för något :( Hade hon klarat det hindret hade vi varit msv nu i kroken. Suck, alltid ett litet hinder...
Skorpan: Värsta racern även hon på framhoppningen och banan (för att vara Skorpan) 1+1 med ett väldigt onödigt slarvfel i grunden på ett plant hinder.

Så stolt över mina ninisar,jättekul att Tingeling börjar komma tillbaka.


Slog syrran också,hihi. Heja Playa-kullen!


Kommentarer
Postat av: Emelie

När kommer filmerna från 24:e mars och den här tävlingen?! :D Väntar!!!!!!

2012-04-08 @ 19:50:09
Bloggadress: http://ssupersmothie.blogg.se/
Postat av: Jossan

Men gud var roligt!

Härligt att Tingeling börjar bli som vanligt igen.

Och oj vad bra det verkar gå med Polly! :o

:D

2012-04-08 @ 23:33:58
Bloggadress: http://kaninhopparen.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (måste inte fyllas i)

Din Bloggadress?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0