Resultat Strömsholm Lördag

2012-06-11 @ 08:46:10 Tävling Permalink

Efter en låång helg (som gick sjukt fort, varje dag när vi åkte hem så kändes det som vi nyss hade kommit dit!) med både sol och ösregn så är jag väldigt nöjd med kaninernas resultat! :)

 

Lördag

Rak Msv x2

Omgång 1.

Polly: Debut för denna damen då, hoppar jättefint på framhoppningen. Inga problem för henne där med ett maxat msvhinder. Väl inne på banan springer hon p åväldigt fint fram till hinder nr 7 som var schaket. (innan hinder nr 7 rev hon 2 hinder) Där tar det stopp och hon lägger sig ner... Jag gör ett lyft men hon lägger sig även ner och brunstar på andra sidan.. Får henne tillslut över hinder nr 8 men precis då går tiden slut :( Så opl.

 

Tingeling: Hoppar knappt på framhoppningen förstår inte vad det är med henne... Hon springer på bra på banan (men river dock många hinder) fram till hinder nr 7. Där lägger hon sig ner och störtv'grar, precis som Polly. Jag gör ett lyft men hon går inte att rubba, även opl för henne.

 

Omgång 2.

Polly: Hoppar jättefint på framhoppningen, marginal över maxade! Hoppar banan jättebra, inga problem alls med nordsjön som var plan, maxade boxar och plank. Hon går i mål på 2 fel :) I finalen var hon taggad, så fort vi startade bara sprang hon som en tok genom banan! :D Wrooooow sa det över alla hinder, hom bara flööög över alla kombinationer,plank och alla svåra hinder. Sprinegr i mål på en riktigt bra tid och på 0 fel! :D:D Guuud så fint hon hoppade! Lite skryt här över min kanin kanske (a) men ni skulle ha sett henne! Riktigt synd att jag inte fick någon film eller bilder på det loppet :( 2+0 räcker till 3 plac utanför pinne. Så duktig ♥

 

Tingeling: Springer på till halva banan, även denna gång får hon med sig en hel del bommar. Hon stannar även denna gång framför ett hinder, nordsjön och där går tiden ut så ävne här blir hon opl :( Åhhh, brusntiga hobor alltså..

 

Rak Lätt x2

Omgång 1

Skorpan: Känns jättefin på framhoppningen. Väl på banan springer hon på jättefint. Hon får med sig en bom på ett hinder, men minns inte vilket hinder det var...

I finalen tyckte hon det var superskoj att hoppa! Springer igenom banan jättefint, trots plan vattengrav... och går felfritt! 1+0 räcker till en andra plats och PINNE! Tjejens andra rakpinne :D

 

Omgång 2

Skorpan: Taggad även nu, småslarvade lite på framhoppningen. På banan är det inga problem hon springe rigenom den på 0 fel i grunden och redan då hoppades jag påe n till pinne.. I finalen var hon taggad, och matte nervös. Men hon grejar det och går felfritt! 0+0, vinst i klassen, PINNE och MSVKLASSNING! :D:D Enda dubbelnollan i lätt på hela dagen. Sååå duktig mattes fina tjej ♥ Så stolt över henne, riktigt intrressant att se hur hon reagerar på msv. 2 pinnar till henne på samma dag hade jag aldrig kunnat drömma om.


Det blir tyvärr en gammal bild så länge..

Kommentarer
Postat av: Jossan

Men gud vad roligt! Duktiga niner, :3

2012-06-11 @ 15:44:33
Bloggadress: http://kaninhopparen.blogg.se/
Postat av: Tilda

Grattis! :D

2012-06-11 @ 23:11:20
Bloggadress: http://ponnikanin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är en sak jag undrar, förr var det en period då det inte fanns ett enda inlägg på bloggen, bara blått. Varför var det så? PS. Ni har sååååå söta kaniner!!!! :)

2012-06-12 @ 11:39:24
Postat av: Jenny

SV: Nej jag tror det var en engångshändelse att det var kvällstävling på en helg. Vad jag fått höra av Jessica i ULKH så ska de bara ha kvällstävlingar (vardagar) i sommar.Grattis till dina placeringar :)

Svar: Tack :)/Ida, Kaninkompisarna
kaninkompisarnasklubb.blogg.se

2012-06-13 @ 19:43:46
Bloggadress: http://sweetyskaniner.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (måste inte fyllas i)

Din Bloggadress?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0