Resultat från igår

2012-08-12 @ 12:31:18 Idas inlägg Permalink

Oj,oj,oj... har inte bloggat på evigheter (a) Men jag har inte känt att jag har något bra att blogga om, eftersom att jag gör mycket på dagarna som inte rör kaninerna. Har även varit på ridläger 1 vecka så har haft fullt upp :)

Igår var det tävling, alla rakklasser. Fint väder och verkligen den mysigaste och trevligaste tävlingen på länge! :)


Tussan: Hade med henne igår, för att testa och se ifall hon fortfarabde tycker det är kul,hon har inte tävlat på ca 5 mån. Hoppade rak mini med henne, 3+1 och kom på plats 3/6! :)

Tingeling: Rak MSV. Hoppade fint på framhoppningen,trots lite problem med volmen. Hoppar sedan jättefint på banan! 3 fel går hon i mål på och matte är så stolt så att hon kan spricka :') Hon har haft så stora problem med msv hitills, och nu sätter hon det jättefint! Det var bedömning D hela dagen, så hon gick till final och där går hon bara på 2 fel! 3+2 och plats 11/14! :)

Skorpan: Rak MSV. Hoppar även hon jättefint på banan! Superbra fart och går i mål på 3 fel! :') Även hon får 2 fel i finalen och plats 10/14! :D

Polly: Hoppar grymt fint på frmahoppningem, och nollar sedan hela banan! :O :D I finalen var hon trött som vanligt, men när hon sedan springer över start så bara drar hon! Världens fart genom hela banan! Får med sig en frambom på ett hinder, annars helt otroligt! haha, matte bara: ":O". Så grymt fin :') räcker till plats 4/14, alltså precis utanför pinne, surt.. :( Hade hon inte fått med sig den där bommen i farten så hade hon fått pinne. riktigt synd då hon gjorde sitt finaste lopp nånsin. Så synd att jag inte det på film.. Matte så stolt♥

 

Superdupernöjd med dagen! Aldrig trott att det skulle gå så bra, hoppas det håller i sig! :)

Fungerar inte att ladda upp bilder

/Ida


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (måste inte fyllas i)

Din Bloggadress?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0